Diensten    Technieken    Projecten    Over mij    Contact
Geschiedenis

Ton Koppes Schildersbedrijf is gestart juli 1988; begonnen als eenmansbedrijf en gebleven. Vooral vanwege het persoonlijk contact met de opdrachtgever en het speciale karakter van de werkzaamheden.
Dit betrof kleinschalig onderhoudswerk tot het grotere renovatie/restauratiewerk; zowel particuliere opdrachtgevers als bedrijven. Vanaf 1996 gevestigd op het industrieterrein “De Braken”, Meiland 5 te Obdam. Vanaf 1994 aangesloten bij de Stichting AF, de erkenningsregeling in het leven geroepen door de Federatie van Ondernemers in het Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf; FOSAG.
Uitgebreide informatie betreffende de erkenningsregeling vindt u op de site, www.afschilder.com.
Het schilderwerk bestaat dus in hoofdzaak uit onderhoud/renovatie/restauratie alsmede kleuradvies; dit kan via stalen of digitaal. Wandafwerking; het verwerken van diverse behangsoorten, wandweefsels, glasweefsel alsmede advies aan de hand van een uitgebreid assortiment stalen. Glas; enkel-, spouw- en gefigureerd glas geplaatst volgens NEN-normen.
Decoraties; hout- en marmerimitaties, trompe-l’oeil effecten voor wanden, schouwen, MDF lambrizeringen, panelen, deuren, kasten etc. Voorbeelden ziet u op de pagina’s Projecten en Decoratieve technieken.
Zo kunt u zien wat de mogelijkheden zijn om oude interieurs maar ook nieuwe op een speciale manier te behandelen in een klassieke stijl.
Ook het exterieur komt pas goed tot zijn recht door de juiste kleurstelling; het verdient die aandacht.